Hálózatba kapcsolt tudás

»»Hálózatba kapcsolt tudás
Hálózatba kapcsolt tudás

Az ötlettől az üzleti sikerig:
Digitalis Transzformáció – made by BEKO. Segítünk abban, hogy az ötletéből a legjobbat hozzuk ki: sikeres terméket, innovatív folyamatokat és megoldásokat az Engineering és Digitalizáció területén.

1991 óta innovációs partnerként, megoldás szállítóként és technológiai szolgáltatóként állunk a kis- és nagyvállalatok rendelkezésére.
Tőkénket a mérnökökből és informatikusokból álló munkatárs-csapatunk folyamatosan növekvő, hálózatként összekapcsolódó tudása képezi. Ismerjük és megértjük az ügyfeleink üzleti érdekeit, iparági kultúráját és standardjait. Ezen alapokból kiindulva támogatást nyújtunk abban, hogy a digitális technológia alkalmazása az Ön vállalatának sikertényezője legyen.
A színes BEKO Logo cégcsoportunk márkajele és egyben hitvallása. A logó alapítónk, Peter Kotauczek alkotása, aki saját többszereplős – műszaki szakember, vállalkozó és művész – tevékenységében nem ellentmondást, hanem a siker receptjét látja: “Mi az IT és mérnöki szakemberek színes halmaza vagyunk. Ez jellemez és emel ki bennünket!”

Üzleti régióink áttekintése