Digitális Transzformáció

»»»Digitális Transzformáció
Digitális Transzformáció

ÚJ ÜZLETI MODELLEK és ÚJ MEGOLDÁSOK:

Az Önök üzleti folyamatai vajon megfelelnek a megújuló, digitalizálódó világnak és az ebben rejlő új piaci lehetőségeknek? Az új ügyfélcsatornák és a digitális technológiák néhány éven belül radikálisan megváltoztatják az életünket és a gazdaságot. A digitális átalakulás folyamatban van és állandó társunk lesz a fejlődésben.

A fogyasztói igények folyamatosan változnak, és változik annak módja is, ahogy termékről vagy szolgáltatásról tájékozódunk, azokat megvásároljuk vagy egy szolgáltatást megrendelünk. A technológiai átalakulás mélyreható változásokat hoz a mindennapi életben és a munkában, így arra kényszeríti a vállalatokat, hogy üzleti modelljeiket, folyamataikat és kínálataikat a megváltozott lehetőségekhez igazítsák és válaszoljanak a digitális transzformációra. Egy tegnapi siker receptje holnapra már elavult lehet.

A BEKO támogatja Önöket a digitális átalakításban tanácsadással és más testre szabott szolgáltatásokkal:

  • Digitális Transzformáció és Automatizálás, üzleti folyamatok átalakítása, fejlesztési javaslatok, új szemléletek beépítése, képességfejlesztési programok.
  • Szolgáltatás-menedzsment és optimalizálási/rendszerszervezői támogatás a munkakörnyezet hatékonyságfejlesztéséhez, a változások felismeréséhez, gyorsabb reakciók vállalati kultúrába építéséhez.
  • Módszertani támogatás és korszerűsítés (GDPR, DevOPS, Lean-TQM, SMART)
  • EMSR (Elektrisches, Messen, Steuern und Regeln) szolgáltatásokat az elektromos-, mérő-, szabályozó- és vezérlő megoldásokra.
  • Electrification / Computerization & Instrumentation (E/C&I) szolgáltatások révén az elektronikai megoldások és informatikai ismeretek/technológiák beépítése a gyártási, termelési környezetekbe.

Kövesse figyelemmel a területek változásait, a megoldások és ügyfeleink folyamatos fejlődését az ehhez létrehozott publikusan elérhető E/I&C csoportunkban. Ossza meg Ön is kapcsolódó fejlesztéseit, az új irányokra vonatkozó tapasztalatait: https://www.linkedin.com/groups/8558232