Biztonság-kritikus megoldások

»»»Biztonság-kritikus megoldások
Biztonság-kritikus megoldások

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, KISZÁMÍTHATÓSÁG:

A fejlesztéstől a megoldáson át a dokumentációig. Minél összetettebbek a termékek, szolgáltatások és megoldások, annál fontosabb a sebezhetőség és a biztonság kérdése. A BEKO készen áll a tervezési-, fejlesztési folyamatok támogatásától a kifejlesztett megoldáson keresztül a termék és a folyamat minőségének végig követésére, dokumentálására.

A digitális transzformáció során az adatbiztonság, a termék- és folyamatminőség biztonság témája előtérbe kerül. Ez érinti a lopás és visszaélések elleni védelmet, de a jogszabályi előírások betartását is. Az adatvédelmi rendelet megsértése költséges következményekkel járhat. A termékek ill. gép- és berendezések területén a CE-jelölés előírásainak be nem tartása szélsőséges esetekben akár büntetőjogi szankciókat is vonhat maga után.

Ügyfeleink számára biztosítjuk, hogy a magas színvonalú megoldásokat az előírások betartásával dolgozzuk ki. Ellenőrizzük a gyártáshoz, termeléshez szükséges tanúsítványok meglétét, a minőségirányítási szabványok és előírások betartását, dokumentálási és a szoftvertámogatási elvárásokat, a CE irányelveket vagy ezen szemléletek folyamatokban és tervezési technológiákban történő használatát (pl. LabView, Altium Designer, CAD alkalmazása során).

Elkötelezettek vagyunk a jövő biztonsággal kapcsolatos témái mellett, mint például a Cyber Security vagy Blockchain technológia, amelyek meghatározzák a jövőbeli fejlesztéseket nemcsak a kriptovaluta, de a felhőalapú megoldások, és ezzel a biztonságos adatkezelés területén is.

Kapcsolódó szolgáltatások:

  • Ügyfélszolgálatok kialakítása az IT és az ÜZLET szemléleteinek összekapcsolására
  • ITIL alapú Szolgáltatás-menedzsment (ITSM) támogatás a szolgáltatási színvonal biztosítására,
  • Számlázási-, archíválási és ügyfélkapcsolat-kezelési rendszerek fejlesztése és üzemeltetése
  • Cyber Security megoldások kivitelezése
  • Üzletmenet- és szolgáltatás-folytonosság tervezése, Katasztrófa-elhárítás tervezés (BCP/DRP tervezése)
  • Adatmentési- és archiválási támogatás
  • GDPR megoldások