Gépészeti tervezés, fejlesztés

»»»Gépészeti tervezés, fejlesztés
Gépészeti tervezés, fejlesztés

Sokrétű rendszereink nagyobb hatékonyságot és a legnagyobb rugalmasságot biztosítják. Mérnökeink széleskörű konstrukciós tapasztalattal rendelkeznek a gép-, készülék és ipari berendezések tervezése, termékfejlesztés – beleértve az ipari formatervezést és értékelemzést – számos területén, valamint az autóipar és repülőgépipari beszállítók terén is.

A BEKO Csoporton belüli kompetenciáink egységbe szervezésével első osztályú know-how-t nyújtunk a klasszikus mérnöki és ipari területen. Technológiailag független ipari partnerként nem csak ügyfeleinket támogatjuk új gyártósorok fejlesztésében, hanem meglévő üzemek optimalizálásában, átalakításában vagy kapacitásaik bővítésében is segítünk.

Célgéptervezés

Célgépépítés és készülék szerkesztés területén széleskörű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek a felmerülő igényeik kielégítésére.

  • Segítünk a probléma felmerülésekor a specifikáció megfogalmazásában, pontosításában.
  • Elsősorban gépészeti megoldásokat nyújtunk, de teljes kivitelezéssel is partnereink rendelkezésére állunk, hardver és szoftver területen is.
  • Megrendelőink ötleteit tovább fejlesztve mind gépek, mind gépsorok tervezésében, megvalósításában aktívan részt veszünk.
  • Szolgáltatásunk az igény felmerülésétől a megvalósulás utáni utógondozásig terjed.
  • Szabványok és előírások szerinti kivitelezés, CE minősítés.
  • Dokumentálás igény szerint INVENTOR, CREO, ProE, SOLID WORKS támogatással.

Eszközök

Creo/ProE, Inventor, Solid Works, EPLAN