Teszt- és méréstechnika

»»»Teszt- és méréstechnika
Teszt- és méréstechnika

Méréstechnológiai tesztelés, teszter fejlesztés, FCT és ICT teszteléstechnika

Teszt és méréstechnikai Kompetencia Központunk szolgáltatásai közé funkcionális és EOL teszterek fejlesztése és kivitelezése, valamint a Keysight Technologies partneri együttműködés keretében FCT és ICT teszterek hardver támogatása, tesztszoftver fejlesztése, oktatás, szervizelés és mérőeszköz kalibráció tartozik.

A kompetencia központhoz tartozó Keysight-csoportunk az elektronikai áramkör gyártás területén minden igényt lefedő, teljes körű műszaki szolgáltatást nyújt a termékek tesztelése területén. Mérnökeink a kezdetektől segítik az ügyfeleket, szükség esetén részt vesznek a megfelelő tesztberendezés kiválasztásában és konfigurálásában. Megtervezik és legyártják a teszteléshez szükséges egyedi befogókat, fészkeket (fixture), kifejlesztik a tesztprogramot és tesztelő eljárást, valamint beállítják és finom hangolják az ellenőrzési-programozási folyamatot.

Szolgáltatásunk része az ügyfeleink folyamatos támogatása, a teszterek időszakos kalibrálása, meghibásodás esetén a gyors és hatékony segítségnyújtás.

Cégünk a Keysight Technologies közép-, kelet-európai oktató központja, ügyfeleink számára a Keysight teszterek vonatkozásában rendszeres hardver- és szoftver tréningeket tart. A Keysight prémium kategóriájú teszteléstechnikai gépei és berendezései garanciát jelentenek a hatékony és megbízható funkció- (FCT) és áramköri (ICT) tesztelésekre.

Az ipar számos területén előforduló teszt és méréstechnikai problémák megoldásához szükséges berendezések fejlesztésével és kivitelezésével foglalkozunk, igény szerint átfogó szenzoros és aktív kommunikációs vizsgálatokat végzünk.

A tervezés és kivitelezés során elsődleges céljaink:

Megbízhatóság:

  • Megbízható ipari beszállítókkal dolgozunk, melyek termékei a legszigorúbb ipari szabványoknak és követelményeknek megfelelnek, folyamatos terhelés mellett is magas rendelkezésre állással üzemelnek.

Komplexitás:

Komplex teszt- és mérőberendezések fejlesztése

  • NI vezérléssel, LabView-ban programozva és/vagy
  • beágyazott vezérléssel (AVR, Arduino), C, C#-ban programozva
  • gépészeti tervezéssel és kivitelezéssel

Karbantarthatóság, rendszerbe illeszthetőség