BEKO csapat

»»BEKO csapat
BEKO csapat
Bence
BenceHardvertervező-mérnök
“Pályakezdőként a legnehezebb feladatom az volt, hogy olyan munkahelyet találjak magamnak, ami megfelelően támogatja a mérnöki karrierem. Büszke vagyok, hogy egy olyan munkahelyet tudhatok magaménak, ahol a hardveres tervezés, fejlesztés és a tesztelés is megjelenik egy-egy autóipari K+F projekt során. Ahhoz, hogy a legjobb lehessek a BEKO biztosítja számomra az utat kezdve a betanulástól, folytatva a folyamatos képzési lehetőségekkel.
Sándor
SándorTervezőmérnök, csoportvezető
“10 éve vagyok a BEKO csapat tagja. Szeretek itt dolgozni, mert a munkám változatos, sokféle területen ki tudom próbálni magam, különféle szakmai és baráti kapcsolatot tudok kialakítani.
Szakmai tudásom fejlesztése mellett lehetőségem nyílt csoportvezetőként is kipróbálnom magam.
Nagyon jó a csapat, így nem ritka, hogy egyes munkatársakkal hétvégén is csinálunk közös programokat, a csapatépítéseken-oktatásokon is laza, családias a légkör.
Gergely
GergelyBeágyazott szoftverfejlesztő mérnök
“A BEKO-nál minden adott a fejlődéshez, szerte ágazó területek között lehet választani. Tesztelőként kezdtem, 1 év után fejleszteni szerettem volna, de ez nem volt akadály, megszervezték, hogy fejlesztő lehessek. Több, mint 5 projekten vettem már részt, az év dolgozójának is megválasztottak. A csapat közvetlen és barátságos, bármi nemű probléma merülne is fel, mindenki a megoldást keresi. A közös pizza nap/ebéd és a rendezvények még jobban összekovácsolják a csapatot.”