Szoftverfejlesztés, minőségbiztosítás

»»»Szoftverfejlesztés, minőségbiztosítás
Szoftverfejlesztés, minőségbiztosítás

Technológia-független egyedi és testre szabott megoldásokat nyújtunk. IT-szolgáltatásaink keretében az ügyfeleink üzleti folyamatait jól ismerő szakembereink fejlesztenek, támogatják a projekteket és biztosítják a szolgáltatási minőséget

Beágyazott szoftverfejlesztési, IT alkalmazásfejlesztési és alkalmazástámogatási projektjeink során általában ügyfeleink helyszíni projektcsapatába integrálódva történik a célorientált és szoros együttműködés, de akár távoli beavatkozással támogatott megoldásokat és a BEKO kompetenciaközpontokban történő eszközfejlesztéseket is végzünk multinacionális ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink:
  • Szoftver-architektúra tervezés, SW projektvezetés
  • Rendszerszervezés és megoldás-optimálás
  • Szoftverfejlesztés és tesztelés különböző platformokon és programnyelveken, autóipari ismeretekkel (AutoSAR, ISO 26262) és Waterfall/AGILE vagy más projektvezetési módszertanokkal
  • Tesztkörnyezet-építés, mérés-diagnosztikai és szenzoros megoldás-fejlesztés
  • Módszertani támogatás (Test Automation, Microservices architecture, Continuous Integration, Continuous Delivery, DevOPS, API Gateway, Ipar 4.0 integrációk, IT 2.0 szemléletek és más újszerű koncepciók támogatására)
  • Minőségbiztosítás

Szolgáltatási területünk rövid távú – két-három hetes -, vagy közép- és hosszú távú – több hónapot vagy akár éveket felölelő – projekteken is dolgozik. A projektek jellege határozza meg, hogy azokat ügyfeleink helyszínén, a fejlesztő csapatba integrálódva, vagy a saját irodánkból hajtjuk végre.

Az autóipari, járműipari és elektronikai szektorokban a fókuszunk a vezérlő szoftverek fejlesztésére, tesztelésére, valamint ehhez tesztinfrastruktúra fejlesztésére és karbantartására irányul, de SMART megoldásokat is támogatunk (Connected vagy Automated Driving, okoseszközök és más megoldások tekintetében, agilis csapatok dolgoznak az emberi életet óvó ún. safety-funkciókon is.

A pénzügyi és telekommunikáció területeken főként a Digitális Transzformáció jelentette új ügyfélkezelési csatornák kiépítésén, Front End vagy Back End megoldásokon, automatizáción és az ezekhez kapcsolódó rendszerek átalakításán, integrációján és üzemeltetésén dolgozunk.

Eszközök:

C, C++, C#, Python, JAVA, COBOL, LabView, Matlab/Simulink.

Szoftverfejlesztésünkben a V-Model-t, a Waterfall/AGILE vagy más projektvezetési-, szoftverfejlesztési és minőségbiztosítási (ASPICE, ASIL, ISTQB) módszertanokat is követjük ügyfeleinkkel egyeztetve és biztosítva a kívánt minőséget, megfelelőségi szintet!