Rólunk

»Rólunk
Rólunk

Az ötlettől a sikerig: a BEKO partnere a szolgáltatásai megújuló átalakításában, üzletmenetének folyamatos fejlődésében, rendszerei digitális átalakításában. 

Segítünk abban, hogy a legjobb ötleteit kihasználhassa: akár sikeres termékek bevezetésében, innovatív folyamatok kialakításában és új megoldásokban a mérnöki és IT folyamatok és a termelés hatékonyságának növelésében.

Szakos Éva, Ügyvezető igazgató

Szakos Éva, Ügyvezető igazgató

1966 óta innovációs partnerként, megoldás-szállítóként és technológiai szolgáltatóként dolgozunk a kis- és nagyvállalatok számára minden iparágban és az állami szektorban.

Eszközünk a mérnöki és informatikai személyzetünk növekvő és hálózatba kapcsolt tudása, tapasztalata. Megértjük ügyfeleink üzleti tevékenységét, az iparág kultúráját és színvonalát. Ezen az alapon támogatjuk Önt abban, hogy a digitális technológiát sikeres tényezővé tegyük a vállalat számára.

A színes BEKO logó ugyanakkor védjegyünk és egyben hitvallásunk. Az alapítónk, Peter Kotauczek, a siker receptjét  a mérnökök, vállalkozók és művészek együttes erejében látta meg: „Mi egy színes csapat vagyunk, IT-sok és mérnökök. Ez megkülönböztet minket! “

A BEKO Engineering Kft., amely az osztrák érdekeltségű BEKO Holding AG magyarországi leányvállalata, széleskörű mérnöki és IT szolgáltatást nyújt; iparágspecifikus, megbízható és minőségi megoldásaival 1990 óta áll a hazai ügyfelek szolgálatában.

Ügyfeleinkkel közös sikereinket a projektalapú ipari megoldásaink és intelligens outsourcing szolgáltatásaink révén, az ügyfeleink közvetlen irányítása alatt és a megbízó telephelyén, magas szakértelemmel nyújtott szolgáltatások által érjük el. A következetes és ügyfélorientált gondolkodásmódnak köszönhetően, mindig az aktuális piaci igényeknek és legújabb módszertani követelményeknek megfelelve, folyamatos fejlődést és megújulást biztosítunk ügyfeleink és dolgozóink számára is.

A BEKO Engineering Kft. 3 hazai központja: Szombathely, Budapest, Győr.

 

BEKO értékek:

A BEKO legfontosabb értékei, amelyek a dolgozói teljesítményértékelés alapjai is egyben:

Üzleti szempontokból kiemelkedő a hosszútávú fenntarthatóság, amely az üzleti eredményesség, szolgáltatási stabilitás, környezeti tudatosság, minőségi megbízhatóság és a kölcsönös megbecsülés, bizalomépítés következtében biztosított a cégünk számára.

Dolgozóink eredmény-centrikusak és vevőközpontúak, amelyet a kiszámítható minőségi szolgáltatások és szakmai kiválóság révén, az üzleti és technológiai kihívások magas fokú kezelésével, dolgozóink folyamatos szakmai képzésével, kezdeményező-készségével és konstruktív hozzáállásával, együttműködő-készségével érdemeltünk ki és fejlesztünk tovább.

Kollégáink megbecsülése kiemelten fontos a BEKO számára. A folyamatos motiváció és inspiráció biztosítása, a teljesítmény alapú értékelés és megbízhatóság, szakmai ambíciók és proaktivitás jutalmazása is alapértéknek számít nálunk.

BEKO szolgáltatások:

Projektjeinket és szolgáltatásainkat piacvezető ügyfelek számára kínáljuk, ahol a hosszútávú kapcsolat és fenntarthatósági szempontok biztosíthatók, a dolgozók felé is transzparensen kezelhetők.

A BEKO a mérnöki és IT területeken is jelen van, gyorsan fejlődő ügyfeleket támogatva, olyan kritikus területeken, mint a telekommunikáció, autóipar, pénzügyi-szektor és más gyártó- és termelővállalatok, ezáltal dolgozóink számára többféle projekttapasztalatot és gyors fejlődést, átfogó szemléleteket biztosítunk.

Megoldásaink többek között a gyártási folyamatokat, ipari IT működést, berendezés tervezési- és támogatási megoldásokat, beágyazott szoftverfejlesztést, tesztelést, alkalmazás-fejlesztést, mérés-adatgyűjtést, IT üzemeltetést és szolgáltatás-menedzsmentet is lefedik, ügyfeleink számára kiemelt előnyöket és a dolgozóink számára szakmai presztízst jelentenek.

A holding Európában

  • A BEKO megoldást nyújt az ügyféligényekre és kezelendő feladatokra, problémákra!

  • A legjobb ügyfelek. Izgalmas projektek. Innovatív megoldások.

  • Aktuális állásajánlatok

  • Kapcsolat