BEKO csapat

»»BEKO csapat
BEKO csapat
Lívia
LíviaBeágyazottszoftver-fejlesztő mérnök, csoportvezető
“Amikor a „No Limits” valósággá válik:
Két és fél éve dolgozom a BEKO-nál és egy oldal is kevés lenne leírni mennyi minden történt velem eközben! Dinamikus munkahelyre vágytam és megkaptam. A munkaköreimbe tartozott már a beágyazott-szoftverekkel kapcsolatos tesztelés, fejlesztés, tesztkoordináció, projektmenedzsment és emellett csoportvezető is vagyok. Nekem a személyes siker azt jelenteti, hogy el tudom képzelni a jövőm a BEKO-val, egy hónapra és évekkel előre is látom a kihívásokat és a rengeteg szakmai tapasztalatot, ami még rám vár. Vannak lehetőségeim és olyan kollégák vesznek körül, akikkel minden reggel szívesen találkozom. Mivel nagyon sok ügyfelünk van elég rugalmasnak kell lennünk, hogy versenyképesek maradjunk; talán ez az oka annak, hogy ennyire egyénre szabottan lehet megtalálni a legjobb lehetőségeket, ha karrierről van szó. Hiszen az, hogy karrier annyira mást jelent mindenkinek. Miért ajánlanám a BEKO-t: Még soha nem éreztem azt, hogy egyedül vagyok a munkahelyi problémáimmal vagy süket füleket találnak meg a kérdéseim.”
Bence
BenceHardvertervező-mérnök
“Pályakezdőként a legnehezebb feladatom az volt, hogy olyan munkahelyet találjak magamnak, ami megfelelően támogatja a mérnöki karrierem. A BEKO keretein belül eltöltött idő egyre jobban megerősít abban, hogy a lehető legjobban választottam. Büszke vagyok, hogy egy olyan munkahelyet tudhatok magaménak, ahol a hardveres tervezés, fejlesztés és a tesztelés is megjelenik egy-egy autóipari K+F projekt során. A változatos feladatok és a mindennapos kihívások ösztönöznek arra, hogy fejlődjek a szakma, a csapatmunka és a kapcsolatépítés területein is. Ahhoz, hogy a legjobb lehessek a BEKO biztosítja számomra az utat kezdve a betanulástól, folytatva a folyamatos képzési lehetőségekkel, valamint a szakmailag felkészült vezetők, kollégák és HR segítőkészségével. Jó tudni, hogy ha bármikor akad egy probléma, amit senki más nem tud megoldani, akkor a szupercsapat sorozathoz hasonlóan a BEKO-n belül biztosan talál az ember megoldást.”
Sándor
SándorTervezőmérnök, csoportvezető
“10 éve vagyok a BEKO csapat tagja. Szeretek itt dolgozni, mert a munkám változatos, sokféle területen ki tudom próbálni magam, különféle szakmai és baráti kapcsolatot tudok kialakítani.
Szakmai tudásom fejlesztése mellett lehetőségem nyílt csoportvezetőként is kipróbálnom magam.
Nagyon jó a csapat, így nem ritka, hogy egyes munkatársakkal hétvégén is csinálunk közös programokat, a csapatépítéseken-oktatásokon is laza, családias a légkör.
A BEKO-s szemlélet tesz minket különlegessé a többi céghez képest, mikor terepen vagyunk a projektet teljes mértékben a magunkénak érezzük, a helyszínen folyamatos a kommunikáció a megrendelővel, mindig igyekszünk, hogy azt kapják, amit kértek.”
Norbert
NorbertFolyamatmérnök
“Nagyon örülök, hogy a BEKO csapatát erősíthetem. 2017 áprilisában fejlesztőmérnökként kerültem ide, majd folyamatmérnöki pályára váltottam. Korábban több munkahelyen is tapasztalatot szereztem, de sehol sem találkoztam ilyen támogató és baráti légkörrel. Szeretem a szakmai kihívásokkal teli hétköznapokat, és jó úgy dolgozni, hogy magasan képzett és segítőkész kollégák vesznek körül. A gyakorlati tapasztalataink és a már rendelkezésre álló tudásunk mellett fontos a folyamatos fejlődés, ezt a cég számos tanfolyam és továbbképzés megszervezésével támogatja. A munka mellett elengedhetetlen annak minősítése és az alkalmazottak felé irányuló visszajelzés. Kellemes meglepetésként ért, hogy tevékenységem elismerése gyanánt a vezetőség engem választott a 2017-es év “Év újonca” cím nyertesének.”
Péter
PéterProjektvezető, rendszerszervező
“A BEKO-nál a tudás színes! Kollégáim változatos projekteken dolgoznak a mérnöki és informatikai területeken, így jelentős tudásbázisra támaszkodunk. Mindig számíthatunk egymás segítségére, leshetünk el szakmai fogásokat egymástól.
Továbbképzési lehetőségek és mentorálás biztosítja számunkra, hogy tevékenységünket megoldásközpontúan és érték hozzáadásával végezzük.
Munkám során mindvégig lehetőség adódik arra, hogy új tapasztalatokat szerezzek, új aspektusokat ismerjek meg, így teremtve meg az alapját annak, hogy megbízóink igényeit egyre magasabb színvonalon elégíthessük ki.
Becsületesség, elhivatottság, felelős hozzáállás, ezek a BEKO-nál dolgozó kollégák ismérvei.
“Indulj el, ahogy vagy! Használd, amid van! Tedd, amit tudsz!” – Arthur Ashe, amerikai teniszező”
Gergely
GergelyBeágyazottszoftver-fejlesztő mérnök
“A BEKO-nál minden adott a fejlődéshez, szerte ágazó területek között lehet választani. Tesztelőként kezdtem, 1 év után fejleszteni szerettem volna, de ez nem volt akadály, megszervezték, hogy fejlesztő lehessek. A projektek szabadon választhatók, korábban mikrokontrollerekkel, most már magasabb szinten – számítógépekkel foglalkozom. Több, mint 5 projekten vettem már részt, az év dolgozójának is megválasztottak. A munkát nem érzem munkának, inkább hobbinak, amit szívesen végez az ember. A csapat közvetlen és barátságos, bármi nemű probléma merülne is fel, mindenki a megoldást keresi. A közös pizza nap/ebéd és a rendezvények még jobban összekovácsolják a csapatot.”