Társadalmi felelősségvállalás

»»Társadalmi felelősségvállalás
Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás (CSR – Corporate Social Responsibility) alapelvek

A BEKO munkatársai törekednek a lényegre törő megfogalmazásokra, az iparági, üzleti életben elterjedt és elfogadott fogalmak és kifejezések használatára, udvariasságra, tárgyilagosságra, vitatott témák és információk esetén a forrásokra hivatkozásra, valamint az etikus magatartásra és a netikett betartására.

A vállalati tevékenységek végzésekor, illetve a projektekben működő kommunikáció és teljesítés folyamán minden munkatársunk a BEKO érdekek és értékek védelmében jár el. Az alábbi alapértékeinket és a társadalmi felelősségvállalásként vállalt alapelveinket, illetve az ezekhez kapcsolódó ISO 26000 szabványban is megjelenő összetevőket szem előtt tartják munkatársaink:

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Vevőink és munkatársaink sikere tesz minket elégedetté.
Elhivatottságunk pontos és kiszámítható minőséget biztosít.

SZAKMAI ÉS EMBERI FEJLŐDÉS

Eredményességünk alapja kollégáink képességeinek és szakmai tudásának folyamatos fejlesztése.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Tetteinkért és eredményeinkért felelősséget vállalunk.

ÁTLÁTHATÓSÁG

Alapelvünk a jogi- és pénzügyi-szabályoknak való megfelelés, a folyamataink betartása és az eredményeink transzparens értékelése.

TISZTELET ÉS BIZALOM

A kiváló csapatmunka kulcsa a megkérdőjelezhetetlen bizalom.

SOKSZÍNŰSÉG

Kollégáink sokrétű tudására támaszkodva arra törekszünk, hogy a mérnöki és IT tevékenység minél szélesebb spektrumát fedjük le.

CSR alapelvek

További kapcsolódó részleteket és információkat lásd a Miért a BEKO? filozófiánkban.

Társadalmi felelősségvállalásunk során nyújtott aktív támogatásaink és rendszeres tevékenységeink a környezetvédelem, egészségtudatosság, társadalmi munka, esélyegyenlőség, alapítványi támogatások terén:

  • az egészségvédelem értékeit figyelembe véve a BEKO központi telephelyén minden évben karácsonyi támogatást nyújt a szombathelyi kórháznak és cégünk több kollégája rendszeres résztvevője különböző futó rendezvényeknek
  • a környezetvédelem érdekében előnyben részesítjük a kevesebb nyomtatással járó elektronikus ügyviteli lehetőségeket, illetve támogatjuk ügyfeleink digitális transzformációját.