A BEKO Engineering Kft informatikai divíziója széleskörű szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére.

A know-how meggyőző ereje

A több éves múlt teszi a BEKO Informatikát kompetens IT-szolgáltatóvá. Nagyságunk, szakembereink tapasztalata és szaktudása nap mint nap ügyfeleink rendelkezésére áll, hogy megbízóinkkal karöltve megtaláljuk a legoptimálisabb megoldásokat.

Tapasztalat minden szakterületen.

Magyarország számos sikeres nagy- és középvállalata tartozik a BEKO Informatika ügyfelei közé. A BEKO szakágazattól függetlenül tevékenykedik. Mindegy, hogy ipari, kereskedelmi, bank vagy biztosítási, logisztikai, szolgáltató szféráról vagy közszolgálati intézményekről van-e szó - informaikusaink valamennyi szakterületen jártasak.

Szakértelem minden rendszerkörnyezetben.

Éppúgy, mint a különböző gazdasági ágazatokban, a BEKO Informatikánál az egyes szoftverkörnyezetekhez is különböző szakemberek állnak rendelkezésére. Számunkra egy cél létezik: a legjobb megoldást kínálni függetlenül attól, hogy milyen rendszerkörnyezetről és alkalmazásokról van szó.


Szolgáltatásaink:

 • egyedi alkalmazások tervezése és fejlesztése
 • alkalmazás és rendszerintegráció
 • rendszerprogramozás és adminisztráció
 • meglévő komplex szoftverrendszerek támogatása üzemeltetés, karbantartás és továbbfejlesztés szintjén
 • tesztelés, minőségbiztosítás
 • szakmai tanácsadás
 • projekt koordináció

Szolgáltatásainkat több módon nyújtjuk ügyfeleinknek:

 • intelligens outsourcing keretében, vagyis közvetlenül a megbízó telephelyén nyújtott szakértelem által a megbízó közvetlen szakmai irányítása alatt
 • SLA alapján nyújtott szolgáltatás formájában
 • külső fővállalkozóként teljes megoldás szállítással
 • közös projekt keretében stratégiai partnerekkel

Cégünk informatikai ágazata rendkívül dinamikusan fejlődik. A cég teljes forgalmának csaknem felét az informatikai szolgáltatások biztosítják. A siker egyik titka, hogy kizárólag nagyon jól képzett, kiválóan kommunikáló profi szakemberekkel dolgozunk az összes projekten. Kollégáink kiválasztására különös gondot fordítunk, ezt annak tudatában tesszük, hogy az emberi tényező döntően befolyásolja a feladatok sikeres megoldását.

A siker másik titka a minőség, valamint az, hogy ügyfeleinknél nem csak az informatikai megoldások magas minőségére figyelünk, hanem aktív módon a tágabb értelemben vett célokra, vagyis arra is, hogy az ügyfeleink valóban elérjék azon célkitűzéseiket, amelyek érdekében az informatikai rendszerüket fejlesztik.

Képesek vagyunk szakértelem nyújtására az IT összes területén rövid vagy hosszú távon egyaránt. Ismerjük úgy a régi, mint a legújabb rendszereket és technológiákat, de nem vagyunk elkötelezve egyetlen gyártó mellett sem. Ezáltal ügyfeleinknek pártatlan módon tudunk szakmai tanácsokat adni.

Az intelligens outsourcing keretében végzett projektek során szakembereink gyorsan beépülnek az ügyfél fejlesztői csapatába, ami maximális rugalmasságot és tökéletes összhangot biztosít az eredményes szellemi munka végzéséhez.

Legnagyobb megbízóink jellemző módon pénzintézeti és telekommunikációs vállalatok, valamint az olyan ipari cégek és intézmények, amelyeknél az informatikai rendszerek megbízhatósága kulcskérdés.

 
   
 
english deutsch Webshark BEKO HOLDING GmbH & Co KG Főoldal Főoldal info@beko.hu Odaltérkép Cégismertető Engineering szolgáltatások Informatikai szolgáltatások Terméktámogatás Állásajánlatok Elérhetőségek